Ανακοίνωση Γραμματείας για την Ορκωμοσία - Kατάσταση αποφοίτων

ShareThis
Δημοσίευση: 18-05-2021 11:45 | Ενημέρωση: 26-05-2021 13:39 | Προβολές: 1621
image

Ενημερώνουμε  τους αποφοίτους μας ότι τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 και ώρα 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου εξ αποστάσεως με χρήση πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης (zoom). 

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εγγράφως το συντομότερο δυνατό.

Επισυνάπτεται η κατάσταση (με αριθμό μητρώου) των αποφοίτων του Τμήματος Ιστορίας που θα συμμετάσχουν στην ορκωμοσία. 

 


 

Ενημερώνουμε τους απόφοιτους που θα λάβουν μέρος στην τελετή Ορκωμοσίας τη Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021, ότι δεν επιτρέπεται η καταγραφή, από οποιονδήποτε συμμετέχοντα και με οποιονδήποτε τρόπο, της τελετής καθομολόγησης, καθώς και η δημοσίευση ή ανάρτηση σε ιστοσελίδες ή κοινοποίηση σε τρίτους ή η μετάδοση ή η διανομή με οποιονδήποτε τρόπο του συνόλου ή μέρους της διαδικασίας καθομολόγησης. Μια τέτοια περαιτέρω επεξεργασία συνιστά υπέρβαση του πλαισίου προστασίας προσωπικών δεδομένων του Ιονίου Πανεπιστημίου, καθόσον παραβιάζει τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων ΕΕ 679/2019 και τον Ν. 4624/2019 και συνεπάγεται την ευθύνη αυτής/αυτού που τη διενεργεί.
Παρακαλούμε να ενημερωθείτε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, τα δικαιώματά σας και την πολιτική προστασίας της ιδιωτικότητας και των προσωπικών δεδομένων από την ιστοσελίδα του Ιονίου Πανεπιστημίου https://gdpr.ionio.gr/

Σας ευχαριστούμε.

 


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας