Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής & Προτίμησης Μαθημάτων

Social Media
Δημοσίευση: 12-02-2021 21:03 | Προβολές: 1877

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Προσοχή: Η διαδικασία απλοποιείται & αλλάζει– διαβάστε προσεκτικά!

 

Καλούνται όλοι οι φοιτητές να υποβάλουν Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής & Προτίμησης Μαθημάτων.

Μέσω της δήλωσης αυτής, οι φοιτητές (ανεξαρτήτως εξαμήνου) δηλώνουν:

(1) την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στην εξεταστική περίοδο του εαρινού εξαμήνου (και άρα εγγράφονται αυτομάτως στα Υποχρεωτικά μαθήματα που τους αντιστοιχούν), και

(2) την προτίμησή τους σε Υποχρεωτικά Επιλογής (ΥΕ) μαθήματα ή ξένες γλώσσες (ΞΓ)·  φοιτητές που δεν ενδιαφέρονται να δηλώσουν ΥΕ ή ΞΓ (π.χ. φοιτητές επί πτυχίω) υποβάλουν κενή δήλωση.  

[Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στα Σεμιναριακά (Σ) μαθήματα δηλώνεται από τους διδάσκοντες (και σε συνεννόηση με αυτούς!)]

 

Οι δηλώσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας που είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση: http://gram-web.ionio.gr/unistudent/ από την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021.

Τονίζεται ότι οι δηλώσεις προηγούμενων ακαδημαϊκών ετών δεν ισχύουν, ενώ, μετά την παρέλευση των παραπάνω ημερομηνιών, δεν γίνονται δεκτές αλλαγές ή συμπληρώσεις μαθημάτων. Η υποβολή δήλωσης αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εξετάσεις του εαρινού εξαμήνου (και την κατοχύρωση της βαθμολογίας).

Άρα, όσοι φοιτητές θέλουν να συμμετάσχουν στην εξέταση (έστω και) ενός μαθήματος (Υποχρεωτικού, Υποχρεωτικού Επιλογής, Σεμιναρίου ή Ξένης Γλώσσας) κατά το εαρινό εξάμηνο, πρέπει να υποβάλουν Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής & Προτίμησης Μαθημάτων ως την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 (έστω και κενή).

Η παραπάνω υποχρέωση αφορά και τους επί πτυχίω φοιτητές, εφόσον επιθυμούν να εξεταστούν σε μαθήματα του εαρινού εξαμήνου. Για τα υποχρεωτικά μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου, στα οποία δικαιούνται να εξεταστούν οι επί πτυχίω φοιτητές, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

 


Παρακαλούμε να ενημερωθείτε λεπτομερώς από τη συνημμένη στην ιστοσελίδα αυτή πλήρη ανακοίνωση με το παράρτημα των μαθημάτων ΥΕ/Σ/ΞΓ του Εαρινού Εξαμήνου


 


Επιστροφή
<< <
Αύγουστος 2022
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας